Behandlingsansvarlig

Varde Opplevelseskvalitet AS (org. nr. 824 721 092), ved styreleder Hans-Olav Holtermann Eriksen, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne personvernerklæringen inneholder opplysningene du har krav på, når det samles inn opplysninger fra vårt nettsted.

Vår nettstedsadresse er: https://www.vardekvalitet.no

 

Hvilke opplysninger blir innhentet?

Når du bruker nettstedet, lagres det automatisk informasjon om hvordan du navigerer på nettstedet, og teknisk informasjon om nettleseren din og operativsystemet ditt.

Personopplysninger som navn, e-post og telefonnummer, blir kun samlet inn dersom du selv fyller det inn i skjemaer og sender til oss.

 

Informasjonskapsler

For å analysere hvordan nettstedet brukes, blir det samlet inn data om alle besøkende. Informasjonen blir lagret i cookies (informasjonskapsler). Les mer om bruk av informasjonskapsler på dette nettstedet.

 

Nyhetsbrev

For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev, må du melde deg på med din e-postadresse. Det er MailChimp som er databehandler for nyhetsbrevet. Din e-postadresse blir lagret i en egen database, og den blir ikke delt med andre. Når du sier opp abonnementet, blir e-postadressen slettet. Den blir også slettet hvis vi får beskjed om at den ikke er aktiv. Vi bruker ikke de registrerte opplysningene til andre formål enn det som ble oppgitt ved registrering.

 

Hva er formålet med opplysningene?

Formålet er å utarbeide statistikk for forbedring og videreutvikling av nettsiden. Opplysningene gir oss informasjon om hvor mange som besøker sidene våre, hvor lenge besøket varer og hvilke nettsteder brukerne kommer fra.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser angående personvern i Varde Opplevelseskvalitet AS kan rettes hit:

Navn: Hans-Olav Holtermann Eriksen
E-post: hansolavheriksen@gmail.com
Telefon: +47 962 20 276